Productes

Oferim fruites i verdures de temporada, cultivats sota els criteris de l’agroecologia i avalats per el CCPAE, organisme de certificació ecològic català.

Estem enxarxats a nivell local amb d’altres pagesos de la zona, amb els que ens ajudem a completar la nostra oferta.

Treballem amb producte local, català i en moments molt concrets de la resta de l’estat.
CCPAE        vendaProximitat        custòdia

Podreu veure que al llistat setmanal hi figura també l’origen del producte. Sempre que vulgueu, se us pot facilitar informació d’aquest.

Els principals pagesos amb els que treballem són de poblacions properes de l’Alt i Baix Empordà. També trobareu del Vallès, Osona, Maresme, Llobregat, Tarragona, València, Lleida….

Apostem per una agricultura local, sostenible, respectuosa amb el medi, lliure de tòxics i de transgènics, justa per els que la treballem i per els que la consumeixen… en definitiva agroecològica.

 

Per què?

A Vessana t’oferim fruites i verdures ecològiques, locals i fresques. Treballem amb pagesos de la zona que treballen sota els mateixos critèris.

Redescobreix els gustos i les textures de la teva infantesa.

Consumint ecològic preservem el medi, la fauna i la nostra salut, deixant un llegat més digne i sa a futures generacions. Consumint local ajudem a sobreviure als pagesos de la zona i reforçem  l’economia local. Evitem que desaparèguin tradicions agrícoles que contribueixen a mantenir els ecosistemes vius i actius. Consumim pròxim, per tant més fresc, deixant que les fruites i verdures madurin a la planta podent assimilar així totes les vitamines i nutrients necessàries, que després ens podrán aportar.
Recuperem gustos i textures de quan érem infants.

Netegem de tòxics les nostres terres i aqüífers.