Productes

Oferim fruites i verdures de temporada, cultivats sota els criteris de l’agroecologia i avalats per el CCPAE, organisme de certificació ecològic català.

Estem enxarxats a nivell local amb d’altres pagesos de la zona, amb els que ens ajudem a completar la nostra oferta.

Treballem amb producte local, català i en moments molt concrets de la resta de l’estat.
CCPAE        vendaProximitat        custòdia

 

Els principals pagesos amb els que treballem són de poblacions properes de l’Alt i Baix Empordà. També trobareu del Vallès, Osona, Maresme, Llobregat, Tarragona, València, Lleida….

Apostem per una agricultura local, sostenible, respectuosa amb el medi, lliure de tòxics i de transgènics, justa per els que la treballem i per els que la consumeixen… en definitiva agroecològica.

 

Per què?

A Vessana t’oferim fruites i verdures ecològiques, locals i fresques. Treballem amb pagesos de la zona que treballen sota els mateixos critèris.

Redescobreix els gustos i les textures de la teva infantesa.

Consumint ecològic preservem el medi, la fauna i la nostra salut, deixant un llegat més digne i sa a futures generacions. Consumint local ajudem a sobreviure als pagesos de la zona i reforçem  l’economia local. Evitem que desaparèguin tradicions agrícoles que contribueixen a mantenir els ecosistemes vius i actius. Consumim pròxim, per tant més fresc, deixant que les fruites i verdures madurin a la planta podent assimilar així totes les vitamines i nutrients necessàries, que després ens podrán aportar.
Recuperem gustos i textures de quan érem infants.

Netegem de tòxics les nostres terres i aqüífers.