La teva comanda

Per fer la comanda via web primer t’has de donar d’alta a: www.vessana.com

Un cop t’hagis donat d’alta és ben fácil, entres directament a la web, a parada online, o al link que reps amb el mail de l’oferta setmanal. Un cop dins el teu espai personal trobaràs a dalt el catàleg amb els diferents productes que t’oferim  (verdura i hortalises, fruita, altres…) has d’entrar d’un en un i anar escollint els productes que necessitis. Només cal anar seguint els passos que et demana la web.

La comanda mínima és de 35€ per comanda. El cobrament es fa en metàlic en el moment de l’entrega o girem rebut bancari a final de mes.

Cada dijous actualitzem el catàleg amb els nous productes i us l’enviem per mail o també podeu consultar-lo a la web directament de dijous a dilluns que és quan podeu fer comanda.

Cistella per dimarts i dimecres:

Via web: de dijous a dilluns a les 12 del migdia podeu fer la comanda entrant al vostre espai amb el nom d’usuari i password que adquiriu en donar-vos d’alta.

Via telèfon: dissabte podeu fer la comanda trucant a la Sara al 670 570 810.

Podeu triar entre recollir la cistella en un punt d’entrega o rebre-la a domicili amb un recàrrec de 3€ en concepte de transport. A partir de 5 cistelles en un mateix punt el transport és gratuït.